O SNJEŽNOJ DOLINI

Predstavljamo vam Snježnu Dolinu kompleks projektovan i napravljen po najnovijim i najmodernijim standardima po uzoru na resorte na najboljim svijetskim skijalištima na atraktivnim planinama širom planete.

Ukoliko ste do sada maštali o bajkovitom pogledu i okruženju netaknutom prirodom, ovo zdanje će vaše snove pretvoriti u stvarnost. Zamišljeno je i projektovano tako da se uklopi u postojeći prirodni ambijent i isti obogati notama udobnosti, topline i modernog dizajna.

Kvadrata
Apartmana
Metara OD ŽIČARE

NAŠA PRIČA

Snješna dolina teritorijalno pripada opštini Trnovo i smještena je u naselju Obućina Bare. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1595 m, okružen gustim zimzelenim rastinjem. Udaljena je 29 km od srca Sarajeva, te 32 km od najbližeg Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Ono što itekako upotpunjava i dodatno naglašava atraktivnost lokacije Snježne doline je blizina staze i šestosjeda Trnovo.

ZAŠTO BAŠ MI?

30 metara od ski lifta

Sa udaljenosti od staze i šestosjeda svega 30 m, Snježna dolina jev već savršeno integrisana u postojeću mrežu vertikalnog transporta na planini sa Ski IN i Ski OUT apartmanima.

Zašto Jahorina?

Jahorina je planina sa najvećim turističkim kao i investicionim usponom u BiH, sa najviše iskoristive površine za skijanje koja pruža nezaboravno iskustvo svim posjetiocima.

VIŠE O NAŠOJ LJEPOTICI JAHORINI

Jahorina, dragulj Dinarskog planinskog sistema, godinama ponosno nosi epitet najrazvijenijeg bosanskohercegovačkog zimskog turističkog centra. Trajni pečat koji su Jahorini ostavile Zimske olimpijske igre 1984. godine, iznjedrio je jednu savremenu, atraktivnu i svjetski konkurentnu turističku destinaciju. Danas ova planina, s najvišim vrhom od 1916 m nadmorske visine, raspolaže sa oko 30 km uređenih staza za alpske discipline čija je adaptacija i modernizacija stalna i to u skladu sa aktuelnim svijetskim trendovima.

Na Jahorini je svako godišnje doba dobilo priliku da zasija u punom sjaju, stoga su i zimska i ljetna turistička ponuda sadržajno itekako bogate.

DA LI STE ZAINTERESOVANI?

OTKRIJTE

SNJEŽNU DOLINU

SNJEŽNA DOLINA JAHORINA

Snježna Dolina se nalazi u samom srcu Jahorine odmah pored nove staze i šestosjeda Trnovo.

ADRESA:

Jahorina, Naselje Šator, Ul. Obućina Bare

KONTAKT AGENCIJA

STAN PROMET

CERTIFICIRANI PRODAVAČ

POŠALJITE UPIT

    © SNJEŽNA DOLINA. SVA PRAVA ZADRŽANA. USLOVI KORIŠTENJA i POLITIKA PRIVATNOSTI